08-640 40 40

Hyrverk 1 Limousineservice hyr ut bilar med chaufför

Privatchaufförer i din tjänst

När vi kör dig har vi ditt uppdrag i fokus. Vår högsta prioritet är att du kommer fram i tid, oavsett om det handlar om en bröllopsdag eller en affärslunch.

Hos oss hyr ni en toppmodern bil med chaufför. Många hyr oss för bekvämligheten – de vet att vi står där när de behövs. Andra hyr oss som ett alternativ till taxi när dagen är lång och schemat är pressat. Hur ni väljer att disponera våra tjänster är upp till er. Det vi levererar är utbildade, erfarna chaufförer som transporterar dig och ditt sällskap i bekväma bilar.


Lyxbilar, veteranbilar och limousiner med chaufför i Stockholm och Skandinavien

Historien om Hyrverk 1

Hyrverk 1 eller H1 härrör från en grupp medarbetare vid ett av de äldsta transportföretagen i Sverige, grundat redan 1896.

Med ambitionen att skapa ett limousineföretag med samma höga kvalitetstänk skapades Limousineaktiebolaget Hyrverk 1 1992.

 

Vi erbjuder världsomspännande service med högsta kvalitet som riktmärke

Världsomspännande täckning

Genom ett omfattande nätverk av internationella samarbetspartners kan vi erbjuda samma höga servicenivå i större delen av Europa, Asien och Nordamerika.

Mer om våra tjänster.


Vi erbjuder miljövänliga alternativ vid hyra av bil, veteranbil, bröllopsbil, direktionsbil och limousine

Miljövänliga alternativ

Alla företag bör göra vad de kan för att minimera sina ekologiska fotavtryck.

I vårt fall innebär det självklarheter som att vi hanterar vårt avfall på rätt sätt, väljer miljövänliga produkter och ger våra kunder möjligheten att välja miljövänliga bilar.

Mer om våra bilar.Våra chaufförer

Chaufförer med erfarenhet av roadshows, flygplatshämtningar och limousineservice

Vi skulle inte vara där vi är idag om det inte vore för våra chaufförer.

Oavsett om de kör presidenter, toppchefer eller morföräldrar visar de stolthet för sin yrkesroll. De besitter erfarenhet, kunskap och ovärderlig lokal kännedom om de mest triviala saker som kan påverka er resa.


Lokal expertis sedan 1992

Att veta när trafiken kommer att tätna och vilka vägar som är bättre lämpade under vissa tider är en viktig del av vårt arbete. Tillsammans med personal på huvudkontoret håller vi oss ständigt uppdaterade om byggplatser, köer och tillfälliga stopp i trafiken. Vi gör allt för att komma fram i tid och hjälper er gärna med planering.


Flexibilitet, säkerhet, punktlighet och bästa möjliga service är vad Hyrverk 1 limousineservice står för

Säkerhet

Alla våra medarbetare är utbildade inom hjärt- och lungräddning, första hjälpen och defensiv körning.


Sekretess

Våra chaufförer har tystnadplikt och vi lämnar aldrig ut kunduppgifter om vare sig beställare eller passagerare till tredje part. Det som händer i bilen stannar i bilen.

 

Flerspråkiga

Alla våra chaufförer talar flytande svenska och engelska. Vill ni ha en chaufför som behärskar ytterligare språk kan ni nämna det vid bokningen så ska vi göra vårt bästa för att möta önskemålet.

 

Kundservice dygnet runt

Oavsett vilken tid ni ringer till oss får ni prata med vår trafikledning. De är vår operationella knytpunkt som övervakar allt från trafikläge till ankomsttider och förser våra chaufförer med färsk information.


Hyr en Rolls Royce, bröllopsbil, veteranbil, limousine eller direktionsbil av Hyrverk 1 Hos oss hyr ni en bil med privatchaufför, från limousiner och Rolls-Royce till bussar och diskreta direktionsbilar.

Behöver du chaufför?

Fyll i dina uppgifter så tar vi kontakt med dig och går igenom dina resplaner.

Prisförfrågan