08-640 40 40

Hyrverk 1 har bilar för fotografering, filmproduktion och företagsevenemang
Uthyrning av limousiner, Rolls Royce, veteranbilar, bröllopsbilar och direktionsbilar i Stockholm, Sverige och Skandinavien

Bröllopsbil från Hyrverk 1

På Hyrverk 1 hittar du ett urval exklusiva bilar att hyra till bröllopet. Vi har faktiskt Skandinaviens största samling av veteranbilar. Här finns även två Rolls Royce som är något alldeles extra!

En minnesvärd dag

Ingenting är för unikt eller för lyxigt när du söker bröllopsbil till den stora dagen! Åtskilliga brudpar har valt att åka vår fantastiska Rolls Royce Phantom på bröllopsdagen. Det är en bil som är välkänd för sin lyx och oöverträffade elegans.

Men alla våra fordon är mycket estetiskt tilltalande och följer naturligtvis också gällande lagstiftning för persontransporter. Det gör att du kan känna dig trygg när du hyr din bröllopsbil hos oss – och säker på att hitta något som du tycker om.

Självklart bistår vi med alla arrangemang kring transporten. Våra duktiga chaufförer ser till att allt går enligt planerna. Kontakta oss gärna för en offertförfrågan redan idag!


Hyrverk 1 - hyrbilar med chaufför för bröllop och andra speciella tillfällen

Fotografering, filmproduktion och företagsevenemang

Vi arbetar regelbundet med PR- och reklambyråer i filminspelningar, företagsevenemang och reklamkampanjer där våra unika bilar fått en roll i lampljuset.Hyrverk 1 Limousineservice hyr ut bröllopsbilar, Rolls Royce och veteranbilar med privatchaufförRolls-Royce - kungen av bilar

Kanske inte bilen för ett diskret affärsmöte, men inget limousineföretag är komplett utan en Rolls-Royce i garaget. Vi har två - varav en cabriolet.

Bröllopsbilar

När alla detaljer räknas duger bara det bästa. Det vet det här vackra brudparet.

De valde att transporteras i vår vackra Rolls-Royce Phantom på sin stora dag. Rolls-Royce Phantom är en av våra mest bokade bilar för bröllop och event. Det är en bil som inte lämnar något åt slumpen och är känd som en av världens lyxigaste - oöverträffad i elegans och prestige.

Filmen är producerad av Bröllopsfotograferna och publiceras här med brudgummens godkännande.

Kontakta oss för prisförfrågan om denna fantastiska bil.


Bilar för bröllop och events


Hyrverk 1 hyr ut Rolls Royce Phantom med chaufför i Stockholm

Rolls-Royce Phantom

Rolls-Royce Phantom är en bil i en klass för sig. Varenda detalj av denna bil är perfekt, allt från säten till ljudsystemet.

Det ultimata i lyx

För en spektakulär entré eller när du vill vara i centrum, välj vår Rolls-Royce Phantom från en av världens allra mest respekterade biltillverkare.

Hyrverk 1 hyr ut Rolls Royce Phantom Drop Head Coupe med chaufför i Stockholm

Rolls-Royce Phantom DHC

Drop Head Coupé

Känn vinden blåsa i håret i denna Drop Head Coupé – cabrioletversionen av Rolls-Royce Phantom.

Den perfekta bröllopsbilen

Hyr denna spektakulära bil för sommarbröllop, fester, events och frihetskänslor i solen.

Hyrverk 1 hyr ut Cadillac 7533 Fleetwood Limousine med chaufför i Stockholm

Cadillac Fleetwood Limousine

1938

Denna Fleetwood Imperial Touring Sedan är från 1938 och är ett fantastiskt exempel på den tidens klassiska bilbyggen. Den här 7-sitsiga limousinen har serienummer 451 av 479 tillverkade år 1938 och är en av få som såldes ny i Sverige.

Gott om utrymme för 6 passagerare

Här finns gott om utrymme för resan till bröllopskyrkan, både brudpar och brudnäbbar får plats.

Hyrverk 1 hyr ut Cadillac 7533 CKD Limousine Cabriolet med chaufför i Stockholm

Cadillac CKD Limousine

Convertible, 1939

På 30-talet exporterade Cadillac en del bilar under beteckningen CKD, vilket står för "Crated Knocked Down". Dessa bilar skeppades över i en låda för montering i ankomstlandet. Vår bil monterades av Sveriges främsta karossmakare vid tiden, Nordbergs Vagnfabrik.

För härliga sommardagar

Bilen hade 1939 en av världens största suffletter i ett stycke och här finns utrymme för hela familjen eller varför inte både brudpar och brudnäbbar.

Hyrverk 1 hyr ut Mercedes Benz 600 Pullman Limousine med chaufför i Stockholm

Mercedes Benz 600 Pullman

1965

Generalagenten i Sverige, Philipson, sålde två stycken MB 600 Pullman. Det första exemplaret, denna bil av 1965 års modell, såldes till Hovstallet där i första hand disponerades av Gustav VI Adolf och prins Bertil.

Dåtidens stora hade en sån

Förutom damen i Falcon Crest hade Japans kejsare, Påven, Elisabeth Taylor och John Lennon var sin MB 600. Kinas Mao Zedong hade inte mindre än 25 stycken. Känn dig som en av dem...

Hyrverk 1 hyr ut Cadillac Fleetwood Limousine med chaufför i Stockholm

Cadillac Fleetwood Limousine

1967

Denna bil inköptes av Hovstallet i januari 1967 och tilldelades reg.nr A2. Bilen efterträdde vår MB 600 Pullman och disponerades i första hand av Gustav VI Adolf och prins Bertil.

Upp till 7 passagerare

Denna bil tar upp till 7 personer förutom chauffören. Använd den för att göra bröllopet minnesvärt.

Hyrverk 1 hyr ut Cadillac V16 Convertible Coupe med chaufför i Stockholm

Cadillac V16 Convertible Coupé

1931

Den här bilens karosstyp 4235 tillverkades av Fleetwood och det blev totalt 94 stycken bilar i produktion mellan 1930 och 1931. Bilen inköptes ny av Hollywoodstjärnan Miriam Hopkins och kostade vid det tillfället som 10 stycken Chevrolet Roadster.

Det glada 20-talet

Denna fantastiska superbil får symbolisera det glada 20-talet. Bilen är som skapt för att vara ett blickfång i samband med ett företagsevent eller en filmpremiär.

Hyrverk 1 hyr ut Packard 1101 Dietrich Convertible Sedan med chaufför i Stockholm

Packard 1101 Convertible Sedan

1934

Denna Packard 1101 Convertible Sedan såldes av Wiklunds bilfirma på Strandvägen i Stockholm till Johan Petter Åhlén vid företaget Åhlén & Holm, Ringvägen 100 i Stockholm. Wiklunds var då på 1930-talet generalagent för Packard.

Sommar och sol

Ta en tur med nära och kära i denna riktigt härliga sommarbil. Vad vore ett riktigt midsommarbröllop utan denna som bröllopsbil?


Behöver du chaufför?

Fyll i dina uppgifter så tar vi kontakt med dig och går igenom dina resplaner.

Prisförfrågan