08-640 40 40

Hyrverk 1 limousiner, direktionsbilar, Rolls Royce och bröllopsbilar uthyres med chaufför

Komfort, stil och integritet

Vårt urval av fordon passar de flesta, oavsett om ni vill resa inkognito eller mitt i blickfånget.

I vår vagnpark finns fordon för vardagliga bestyr såväl som för minnesvärda evenemang och företagsevents - från pålitliga Volvo S80 till Rolls-Royce, limousiner, stora och små bussar och miljöbilar.Veteranbilar och klassiska automobiler

Unika veteranbilar med chaufför

Vår samling av välbehållna veteranbilar är ett unikt och uppskattat tillskott i vår verksamhet. Dessa historiska mästerverk har skapat många minnesvärda upplevelser.
Se våra veteranbilar.

Bröllop, företagsevents, fester och tillställningar kräver ibland en speciell bil

Bröllop, fest och events

Speciella ögonblick kräver en speciell bil.

Se vårt urval av bröllopsbilar och klassiska veteranbilar. Till våra eventbilar.Hyrverk 1 hyr även ut små och stora bussar

Bussar i olika storlekar

Om ni reser i grupp ordnar vi med luftkonditionerade bussar som gör även den längsta resan bekväm.
Kontakta oss för mer info och offertförfrågan.


Hyrverk 1 hyr ut Volvo S80 med chaufför

Volvo S80

Vår standardbil i vagnparken som är noga utvald för sin säkerhet och komfort. Ett diskret fordon som gjord för att smälta in i sin omgivning.

Utrymme och komfort

Med benutrymme för även de längsta passagerare är Volvo S80 säker, bekväm och passerar ofta obemärkt. Ecodrive på begäran.

Hyrverk 1 hyr ut Mercedes Benz S-Class med chaufför

Mercedes S-Class

Mercedes S Class är tveklöst en av de lyxigaste bilarna på marknaden. Mercedes har i denna bil lagt riktmärket som resten av biltillverkarna följer.

Premiumvalet

Mercedes S Class väljs av de som värdesätter lyx, komfort och stil. Epitet som i allra högsta grad gäller denna fantastiska bil.

Hyrverk 1 hyr ut limousiner med chaufför

Volvo S80 Pullman

Varför inte möta era kunder med någon av våra stiliga Volvo limousiner där man sitter mitt emot varandra med gott om utrymme för både ben och laptops.

Är produktivitet viktigt?

När man färdas i grupp är det alltid en fördel att kunna vara produktiv. I denna limousine kan man konferera upp till sex personer under färd.

Hyrverk 1 hyr ut Mercedes Benz Viano med chaufför

Mercedes Viano

Mercedes Viano är bilen för grupper på upp till sju personer. Här sitter man bekvämt även om man färdas med mycket bagage.

Smart design

Med smarta lösningar är Vianon en bil som växer ju mer man färdas i den. Bekvämlighet, säkerhet och gott om utrymme för samtliga passagerare. Man kan välja att sitta som i en buss eller mot varandra. Glöm inte att säga till i förväg hur du vill ha det.

Hyrverk 1 hyr ut Rolls Royce med chaufför

RR Phantom

Rolls-Royce Phantom är en bil i en klass för sig. Varenda detalj av denna bil är perfekt, från säten till ljudsystem.

Det ultimata i lyx

För en spektakulär entré eller när du vill vara i centrum, välj vår Rolls-Royce Phantom från en av världens allra mest respekterade biltillverkare.Behöver du chaufför?

Fyll i dina uppgifter så tar vi kontakt med dig och går igenom dina resplaner.

Prisförfrågan