08-640 40 40

Välkommen till Hyrverk 1 limousiner och direktionsbilar

Limousine i Stockholm – verksamt sedan 1992

Vill du hyra limousine i Stockholm? Vi arbetar alltid för att uppnå högsta möjliga punktlighet och service för våra kunder. Anlita Hyrverk 1 för ditt event, bröllop eller till festen – vi har ett antal exklusiva bilar till ditt förfogande.

Hyrverk 1 står för diskretion och säkerhet. Och att hyra limousine hos oss är alltid en upplevelse utöver det vanliga! Våra professionella chaufförer ser till att du kommer fram i tid på ett behagligt och bekvämt sätt.

Välj en av våra limousiner för att transportera dina gäster eller som ett extra angenämt alternativ till taxi. Med Hyrverk 1 får du tillgång till en samling toppmoderna bilar. Vi har även ett antal väl fungerande veteranbilar för uthyrning till bröllop och fest.

Tack vare vår punktlighet och goda service sedan 1992 har vi idag en trogen och återkommande kundkrets som hyr våra limousiner. Vi hoppas så klart att även du ska börja anlita våra tjänster. – Välkommen till Hyrverk 1!

Läs mer om oss.

Skicka en prisförfrågan online.

Roadshows, hämtningar och företagsevents

Vanligt förekommande uppdrag är hämtningar på flygplats, incheckning på hotell samt vidare transport och guidning i Stockholm och dess omgivningar.

Företag anlitar oss ofta för att möta upp internationella gäster eller för att planera en roadshow. Privatpersoner transporterar vi till speciella tillfällen, exempelvis teaterföreställningar och Nobelfester.

Mer om våra tjänster.
Limousineservice med det lilla extra

Uthyrning med kvalitet som riktmärke

Hyrverk 1 har funnits sedan 1992. Våra kunder uppskattar vår punktlighet, service och bekvämlighet.

Från vardagliga ting som en flaska vatten och tidningar i baksätet till att förutse och undvika köer och väntetider – våra privatchaufförer ser till att transporten blir en angenäm upplevelse.

Mer om oss.


Vi har miljövänliga hyrbilar med chaufför

Miljötänkande

Varje arbetsområde har en inverkan på vår gemensamma miljö.

Vi kan alltid erbjuda ett miljövänligt alternativ, utan att tumma på vare sig komfort eller stil.

Vårt miljöarbete.


Behöver du chaufför?

Fyll i dina uppgifter så tar vi kontakt med dig och går igenom dina resplaner.

Prisförfrågan