08-640 40 40

Uthyrning av bilar med chaufför

Jobba hos oss

Limousineaktiebolaget Hyrverk 1 startade sin verksamhet 1992 av ett antal entusiastiska medarbetare från sin tidigare arbetsgivare,
ett av Skandinaviens äldsta limousineföretag.

Vår profil har alltid varit något av ett fullservice företag där inga uppdrag är främmande – allt från enkla transporter av personer och dokument till att planera och genomföra logistiken vid stora evenemang. Vi är inte enbart ett transportföretag utan ser vår roll som kundens förlängda arm, vare sig det gäller företagskunder eller privatpersoner.

Hyrverk 1 har många internationella företag som kunder, där vår roll är att fungera som kundens ansikte utåt. Som representant för kunden är vi ofta dess besökares första kontakt med Sverige och moderbolaget.

För att jobba hos oss krävs att du inser vår och din roll i vårt samarbete med våra kunder. Vi lägger stor vikt vid egenskaper såsom flexibilitet, noggrannhet, samarbetsförmåga och servicekänsla.

Nedan ser du vilka tjänster som är vakanta just nu.

Lediga tjänsterVi söker extraförare

Just nu söker vi efter duktiga chaufförer som kan hjälpa till när vi har mycket att göra eller när våra ordinarie chaufförer har ledigt. Du kanske är student, egen företagare eller pensionär eller helt enkelt vill dryga ut din kassa med en extra inkomst.

Läs mer...
Hyrverk 1 är ett av medlemsföretagen inom Biltrafikens Arbetsgivareförbund, BA.

Förbundet är medlem i Svenskt Näringsliv och en del av TransportGruppen och har genom BA tecknat kollektivavtal med Svenska Transportarbetareförbundet och Unionen.

Besök Transportgruppens webbplats...

Besök Unionens webbplats...


Behöver du chaufför?

Fyll i dina uppgifter så tar vi kontakt med dig och går igenom dina resplaner.

Prisförfrågan