08-640 40 40

Vi hyr ut bilar med chaufför - lyxbilar, limousiner, Rolls Royce, veteranbilar och direktionsbilar
Flygplatshämtningar, roadshows, events, bröllop och företagsevents

Privatchaufför från Hyrverk 1 - service och bekvämlighet

Hyrverk erbjuder professionella tjänster för transport i Stockholm med närområden. När du anlitar en privatchaufför från oss kan du alltid lita på att du kommer fram på utsatt tid. Vi ger dig alltid bästa möjliga service, punktlighet och komfort!

Vi möter dig vid flygplatsen, i VIP-loungen eller redan på landningsbanan om ni så önskar. Du kan också anlita oss för marknadsföring och event, eller för planeringen av er roadshow. Vi erbjuder också tjänster för sjuktransport samt färdtjänst.

Via våra samarbetspartners kan vi ordna samma höga service för dig oavsett var du befinner dig i världen. Europa, Asien eller USA – kontakta oss gärna med din offertförfrågan.

Sedan 1992 har Hyrverk 1 erbjudit professionella transporter med privatchaufför runt om i Stockholm. Vi är alltid mycket uppskattade av våra kunder och vi är övertygade om att kunna hjälpa dig på bästa sätt.

 

Ambassadörer för ditt företag

Vi är väl medvetna om att en av våra chaufförer kan vara den första personen er gäst möter när de kommer till Stockholm. Vi tar emot dem i ankomsthallen, VIP-loungen eller redan på landningsbanan. Om ni vill hälsar vi dem välkomna med en skylt med företagets logotyp. Lita på att vi gör ett gott första intryck.

 

Hyrverk 1 arbetar från Stockholm med ett världsomspännande nätverk av partners

Från Stockholm till världen

Vi arbetar med Stockholm som operativ bas men kan genom vårt nätverk av samarbetspartners erbjuda samma höga servicenivå i större delen av Europa, Asien och USA. Kontakta oss för offertförfrågan.Sjukvårdstransporter och färdtjänst ryms inom vår service

Sjuktransport och färdtjänst

Vi har ett flertal bilar och ambulanser avsedda för sjuktransport och färdtjänst. Alla våra chaufförer har dessutom gått kurser i hjärt- och lungräddning samt första hjälpen.Hyrverk 1 står för hyrbilar med bekvämlighet, säkerhet, service och komfort som ledord.

Våra tjänster

Erfarenhet, kunskap och den bästa av service från dörr till dörr.

Om ni har några specifika krav, nämn dem vid bokningen så ser vi till att de uppfylls.


 • Flygplatshämtningar

  Vi övervakar flygbolagens ankomst- och avgångstider för att undvika väntetider. Vi hämtar upp från VIP-loungen, den centrala ankomsthallen eller redan på tarmac. Vår chaufför möter er med en skylt med namn och/eller företagets logotyp.

 • Roadshows

  Våra chaufförer har gedigen geografisk kunskap om Stockholms finansiella institutioner. Våra hjälpsamma trafikledare hjälper dessutom gärna till med planeringen av er roadshow.

 • Events och speciella tillfällen

  Vi anlitas ofta för marknadsföringsaktiviteter och företagsevent. Våra veteranbilar används flitigt i annonser, filminspelningar och fotojobb. Läs mer om våra event- och veteranbilar.

 • Bokningar 24h

  När ni är kund hos oss behöver vi i regel bara ett mail där ni berättar var vi ska hämta upp. Vi har trafikledare och operatörer i tjänst dygnet runt. Gör en prisförfrågan online.


Behöver du chaufför?

Fyll i dina uppgifter så tar vi kontakt med dig och går igenom dina resplaner.

Prisförfrågan