Jobba med oss

Vi söker kontinuerligt efter duktiga chaufförer som kan hjälpa till när vi har mycket att göra eller när våra ordinarie chaufförer har ledigt. 

Som chaufför hos Hyrverk 1 arbetar du vardagar som helger och olika tider på dygnet. Eftersom du huvudsakligen kommer att köra i Stockholmstrafiken bör du vara en god förare och bra på att hitta.

Vi lägger stor vikt vid egenskaper såsom flexibilitet, noggrannhet, samarbets-förmåga och servicekänsla. Då våra uppdrag helt styrs av kundens önskemål krävs att du kan hantera tidvis hög stress. Du har en stark drivkraft och ett stort intresse för såväl yrket som kunden samt att du alltid är professionell i din relation med kunden. Kunden bestämmer om han vill prata och inte du.

Eftersom du alltid representerar Hyrverk 1 och våra uppdragsgivare, så är ett välvårdat yttre ett måste. Att du dessutom gillar att vårda din arbetsplats – bilen – är minst lika viktigt.

Hyrverk 1 profilerar sig som ett företag där säkerheten för kunden är ett signum. Något vi säkerställer genom kontinuerlig utbildning i HLR och körutbildning. Har du sjukvårdsutbildning eller kvalificerad körutbildning är detta givetvis en merit.

Våra krav

För att kunna arbeta som chaufför hos oss krävs:

  • Svenskt medborgarskap
  • Minst B-körkort med 3 års körvana
  • Taxiförarlegitimation - TFL
  • Utdrag från Belastningsregistret ("Vandelsprövning")
  • Villig att genomgå en s. k. RK - registerkontroll innan anställning
  • Talar flytande svenska och engelska. Ytterligare språk är meriterande
  • Gymnasiekompetens eller motsvarande

Arbetstider och omfattning

Dina arbetstider bestäms helt och hållet av våra kunders behov. Tjänstgöring vid behov av extra arbetskraft.

Ersättning

Timlön enligt kollektivavtal mellan Transport & Biltrafikens Arbetsgivareförbund (BA).

Så ansöker du

Ansökan skickas till e-postadress: rekrytering@h1limousine.se

Verksamma sedan

1992

Bilar i tjänst

16

Aktiva chaufförer

24

Lokal expertis sedan 1992


Hos oss hyr ni en toppmodern bil med chaufför. Många hyr oss för bekvämligheten – de vet att vi står där när de behövs. Andra hyr oss som ett alternativ till taxi när dagen är lång och schemat är pressat. Hur ni väljer att disponera våra tjänster är upp till er. Det vi levererar är utbildade, erfarna chaufförer som transporterar dig och ditt sällskap i bekväma bilar.

Ring oss idag
+46 8 640 40 40

Ring oss idag +46 8-640 40 40