Limousineservice i Stockholm sedan 1992


Hyrverk 1 står för diskretion och säkerhet. Att hyra chaufför hos oss är alltid en upplevelse utöver det vanliga! Våra professionella chaufförer ser till att du kommer fram i tid på ett behagligt och bekvämt sätt.

Verksamma sedan

1992

Bilar i tjänst

16

Aktiva chaufförer

24

Med kvalitet som riktmärke

Hyrverk 1 har funnits sedan 1992. Våra kunder uppskattar vår punktlighet, service och bekvämlighet. Från vardagliga ting som en flaska vatten och tidningar i baksätet till att förutse och undvika köer och väntetider – våra privatchaufförer ser till att transporten blir en angenäm upplevelse.

Flygplatshämtningar

Vi övervakar flygbolagens ankomst- och avgångstider för att undvika väntetider. Vår chaufför möter er med en skylt med namn och/eller logotyp. Vi hämtar även upp från VIP-loungen eller direkt vid planet.

Roadshows

Våra chaufförer har gedigen geografisk kunskap om Stockholms finansiella institutioner. Våra hjälpsamma trafikledare hjälper dessutom gärna till med planeringen av er roadshow.

Personskydd

Vi erbjuder även lösningar med personskydd tillsammans med våra strategiska partners, där vi kan erbjuda att ha med en CPO (Close Protection Operative) i bilen utöver vår egen chaufför. Förfrågningar kring detta hanteras med fullständig diskretion och hög integritet. Ni kan alltid förvänta er en professionell dialog gällande ert säkerhetsarrangemang tillsammans med oss.

Bokningar 24h

När ni är kund hos oss behöver vi i regel bara ett mail där ni berättar var vi ska hämta upp. Vi har trafikledare och operatörer i tjänst dygnet runt. Gör en prisförfrågan online.

Roadshows, hämtningar och företagsevents


Vanligt förekommande uppdrag är hämtningar på flygplats, incheckning på hotell samt vidare transport och guidning i Stockholm och dess omgivningar.

Från Stockholm till världen

Vi arbetar med Stockholm som operativ bas men kan genom vårt nätverk av samarbetspartners erbjuda samma höga servicenivå i större delen av Europa, Asien och USA.

Vi möter dig vid flygplatsen, i VIP-loungen eller redan vid flygplanet om ni så önskar. Du kan också anlita oss för marknadsföring och event, eller för planeringen av er roadshow. Vi erbjuder också tjänster för sjuktransport samt färdtjänst.

Vi är väl medvetna om att en av våra chaufförer kan vara den första personen er gäst möter när de kommer till Stockholm. Vi tar emot dem i ankomsthallen, VIP-loungen eller redan på landningsbanan. Om ni vill hälsar vi dem välkomna med en skylt med företagets logotyp. Lita på att vi gör ett gott första intryck.

När du anlitar en privatchaufför från oss kan du alltid lita på att du kommer fram på utsatt tid. Vi ger dig alltid bästa möjliga service, punktlighet och komfort!

Tack vare vår punktlighet, goda service och pålitlighet har vi en trogen och återkommande kundkrets. Vi har varit verksamma sedan 1992. Tveka inte att ta kontakt med oss för kostnadsfri offertförfrågan, funderingar eller kommentarer.

Våra chaufförer

Oavsett om de kör presidenter, toppchefer eller morföräldrar visar de stolthet för sin yrkesroll. De besitter erfarenhet, kunskap och ovärderlig lokal kännedom om de mest triviala saker som kan påverka er resa.

Säkerhet

Alla våra medarbetare är utbildade inom hjärt- och lungräddning, första hjälpen och defensiv körning. Många av våra förare är erfarna ambulansförare.


Flerspråkiga

Alla våra chaufförer talar flytande svenska och engelska. Vill ni ha en chaufför som behärskar ytterligare språk kan ni nämna det vid bokningen så ska vi göra vårt bästa för att möta önskemålet.

Sekretess

Våra chaufförer har tystnadplikt och vi lämnar aldrig ut kunduppgifter om vare sig beställare eller passagerare till tredje part. Det som händer i bilen stannar i bilen.


Lokal expertis sedan 1992

Att veta när trafiken kommer att tätna och vilka vägar som är bättre lämpade under vissa tider är en viktig del av vårt arbete. Tillsammans med personal på huvudkontoret håller vi oss ständigt uppdaterade om byggplatser, köer och tillfälliga stopp i trafiken. Vi gör allt för att komma fram i tid och hjälper er gärna med planering.

Lokal expertis sedan 1992


Hos oss hyr ni en toppmodern bil med chaufför. Många hyr oss för bekvämligheten – de vet att vi står där när de behövs. Andra hyr oss som ett alternativ till taxi när dagen är lång och schemat är pressat. Hur ni väljer att disponera våra tjänster är upp till er. Det vi levererar är utbildade, erfarna chaufförer som transporterar dig och ditt sällskap i bekväma bilar.

Ring oss idag
+46 8 640 40 40

Ring oss idag +46 8-640 40 40